Beste allemaal,
Wij zijn iedere dag druk bezig met het leren van nieuwe dingen. Zoals: digitaal klokkijken, de omtrek berekenen, werkwoordspelling, English, schrijven, lezen, een boekbespreking houden, werken aan onze persoonlijke leerdoelen en ga zo maar door. En kijk eens hoe goed het samenwerken gaat…We zijn druk aan het overleggen, zodat iedereen zijn mening kan geven. Dit doen we met onze “groepsstem.” Hier oefenen we ook mee, zodat andere groepjes ons niet kunnen verstaan.
Gelukkig gaan we graag naar school en doen we dit allemaal met plezier!
Ook luisteren we graag naar de bijbelvertelling. De juf en meester doen hun best om spannend te vertellen.
We zijn graag bezig met geschiedenis, natuur en aardrijkskunde en leren zo veel dingen over vroeger, de wereld, onszelf, dieren, bomen, de Romeinen en ga zo maar door.
Naast het harde werken en leren, doen we graag handvaardigheid, tekenen, muziek, drama, gymmen en buiten spelen.
Tot de volgende keer!
De afgelopen schoolperiode zijn we al drie keer op pad geweest. Een keer naar het Zeeuws museum voor een tentoonstelling van de Romeinse kunst, een keer naar het verpleeghuis Willibrord, om het schooltje van vroeger te bekijken en een keer heerlijk wezen schaatsen op de markt in Middelburg! We hebben erg genoten en veel geleerd van deze excursies. Op naar de volgende… 😉
Groetjes van groep 5 en de juf en meester